هيچ کس اين اعتقاد را ندارد که فرزند پروري کاري ساده است. وقتي فرزندان به سال هاي نوجواني قدم مي گذارند، نزاع و درگيري ها آغاز مي شوند. عوامل تهديد کننده زيادي وجود دارند که مي توانند بر ايمني و سلامت فرزندان تاثير منفي بگذارند و متاسفانه، منابع سودمند و واقع بينانه اندک هستند و در دسترس نيستند.


هنگامي که تا ساعت يک بامداد منتظر بازگشت فرزند 17 ساله تان به خانه هستيد بدانيد که اکثر والدين در شرايط مشابه شما قرار دارند. يکي از متداول ترين شکايات والدين چنين است " براي دريافت کمک نمي دانيم به کجا مراجعه کنيم. " يا " از مطرح کردن سوال خجالت مي کشيم. " با جست و جويي ساده در اينترنت مي توان سايت هايي را يافت که به والدين مشاوره مي دهند، اما اطلاعات موجود در اين سايت ها همسان نيستند.


 


برقراري ارتباط صميمانه و حمايتي با فرزندتان
کودکاني که با والدين شان صميمي هستند و از طرف آنها حمايت مي شوند کمتر به مواد مخدر و الکل گرايش پيدا مي کنند. نتايج پژوهش ها نشان داده داشتن ارتباط صميمانه با والدين در دوران نوجواني فرزندان اهميت زيادي دارد.

با اين وجود، بايد براي ارتباط صميمانه با فرزندان حد و مرز تعريف کرد. اگر بيش از حد به فرزندتان نزديک شويد و رفتارها و اعمال شان را کنترل کنيد، عدم اعتماد به نفس شان را مشاهده خواهيد کرد.


هفت توصيه براي برقراري و حفظ روابط گرم و صميمانه با فرزندتان:
1- در فعاليت هايي که فرزندتان به آنها علاقه دارد - ورزش، موسيقي، هنر، تکنولوژي، سينما و . - مشارکت کنيد. سرگرمي هايي که فرزندتان به آنها مي پردازد را کشف کنيد تا به وسيله آنها به او نزديک شويد.
2- فرزندتان را تشويق کنيد تا در فعاليت هاي فوق برنامه مشارکت کند. مشارکت در فعاليت هاي فوق برنامه، در حفظ تندرستي فرزندتان موثر است.
3- هنگام گفت و گو با فرزندتان خشم تان را کنترل کنيد ( به عنوان مثال: به آرامي گفت و گو کنيد، سعي کنيد رفتار تدافعي نداشته باشيد و به حرف هاي فرزندتان واکنش مثبت نشان دهيد.)


4- براي حل و فصل چالش ها به فرزندتان کمک کنيد.
5- تلاش کنيد با فرزندتان ارتباط صميمانه و صحيح برقرار کنيد. سعي کنيد توصيه هاي مناسبي براي گفت و گو درباره مواد مخدر و الکل بيابيد.


6- پس از کسب موفقيت به فرزندتان پاداش دهيد و تشويق اش کنيد. فعاليت هاي او را کنترل کنيد و با طرح سوالات گوناگون سعي کنيد از اتفاقاتي برايش افتاده آگاه شويد. اگر چنين نکنيد، مشکلات نمايان مي شوند.


7- به فرزندتان اجازه دهيد مستقل بودن را تجربه کند. سعي کنيد فرزندتان را به خانه علاقه مند و او را در مواجه با مشکلات ياري کنيد. اجازه دهيد فرزندتان با حفظ حد و مرزها همراه دوستان اش به گردش برود و تفريح کند. به او اجازه دهيد تا درباره توقعات والدين اش حرف بزند و اظهار نظر کند. با اين کار به او مي آموزيد هنگامي که از خانه و خانواده دور است اظهار نظر و از خود محافظت کند.


مشاوره آنلاين ميتواند در زمينه تربيت فرزند به شما کمک کند


منبع:


https://www.beytoote.com/psychology/valedeyn-m/intimate3-relationship-children.html


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نیمکت فلزی پارکی آژانس هواپیمایی زمرد گشت: بلیط هواپیما محله ویورلی اخبار اجتماعی آیــتــک affiliate-system دانلود آهنگ جدید ایرانی آموزش درس دبستان استادی مدرسه کلاس درس معلم دانش آموز کتاب ایران فارسی ترنج دانلود آهنگ